Târgu-Jiu: Minori prinşi la furat de haine, pistoale şi unelte electrice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei minori sunt cercetaţi în stare de libertate pentru că au furat noaptea trecută bunuri în valoare de 2500 de lei din bazarul de la Rovinari.

Azi-noapte, în jurul orei 03:35, poliţiştii din Rovinari, executând activităţi de patrulare în perimetrul pieţii, au depistat în incinta bazarului, un minor de 17 ani, din localitate, care avea asupra sa mai multe bunuri.
Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat faptul că suspectul, însoţit de alţi doi minori, care au fugit de la faţa locului, au pătruns în incinta bazarului, închis pe timpul nopţii, iar aici, din tonetele asigurate cu lacăte, au sustras mai multe polidiscuri, bormaşini, autofiletante, pistoale de lipit, conductori electrici şi articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte.

image

O parte din bunurile sustrase au fost identificate la faţa locului. Suspectul a fost condus la sediul poliţiei în vederea continuării cercetărilor. La scurt timp, poliţiştii i-au depistat şi pe ceilalţi suspecţi minori, ambii de 16 ani, din oraşul Rovinari. Asupra acestora au fost găsite, într-un rucsac, mai multe unelte electrice, sustrase din bazar.
Pe parcursul cercetărilor, poliţiştii au stabilit că cei trei suspecţi minori au sustras bunuri în valoare de peste 2.500 lei, acestea fiind restituite părţilor vătămate, 11 la număr.
Poliţiştii continuă investigaţiile în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a suspecţilor minori, aceştia fiind cercetaţi în stare de libertate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite