Târgu-Jiu: Minoră dispărută fără urmă de două zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Părinţii fetei nu mai au linişte de două zile, când Maria- Alexandra Dudău a plecat de-acasă şi nu s-a mai întors. Adolescenta de 15 ani este căutată de oamenii legii şi la această oră, în toate colţurile judeţului.

 Maria- Alexandra Dudău a fost văzută ultima dată joi, în jurul orei 15.00, iar dispariţia sa a fost anuntaţă în cursul zilei de ieri. „Poliţia Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată de către Alexandru D.C., din localitate, despre faptul că fiica sa minoră, Dudău Maria-Alexandra, în vârstă de 15 ani, a plecat de la domiciliu la data de 20 iunie 2010, în jurul orei 15.00 şi până în prezent nu a mai revenit. Semnalmente: înălţime aproximativ 1,55 m, ten deschis, faţa ovală, ochi căprui, păr castaniu vopsit negru, lung până la nivelul umerilor. La data dispariţiei minora era îmbrăcată cu un maieu negru, pantaloni scurţi tip blue-jeans de culoare albastră, în picioare purta o pereche de şlapi din material plastic, culoare roşie“, a precizat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Gorj.
Persoanele care pot oferi informaţii despre minora dispărută sunt rugate să apeleze numărul 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite