Târgu-Jiu: Minora care îşi acuză bunicul de viol este internată la Centrul Maternal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andreea Rotaru şi fetiţa ei, Valentina
Andreea Rotaru şi fetiţa ei, Valentina

Tânăra de 14 ani nu vrea să renunţe nici în ruptul capului la fiica sa, Valentina. Andreea Rotaru va pleca din Centrul Maternal doar după ce o va convinge pe bunica sa de la Polovragi să o găzduiască atât pe ea cât şi pe fetiţa ei.

Încep să se liniştească apele pentru adolescenta care a dat viaţă unui copil, pe care susţine că l-a făcut chiar cu bunicul ei. Andreea Rotaru este fericită că a primit sprijinul reprezentanţilor Centrului Maternal din Târgu-Jiu şi este mai apropiată ca niciodată de Valentina, fiica ei,  născută în urmă cu şase zile.

Nici nu mă gândesc să o dau spre adopţie. E fetiţa mea şi o iubesc. Am vorbit şi cu mama, iar ea e de acord să o păstrez“, declară Andreea.

Gheorghe Milosteanu, directorul Centrului Maternal din Târgu-Jiu, spune că deocamdată s-a luat măsura ca fata să fie găzduită timp de şase luni, perioadă în care se vor căuta şi alte variante de ajutorare.

Tânăra a vrut iniţial să dea copilul spre adopţie, dar acum s-a ataşat de el. Va sta la centru atâta timp cât va fi nevoie. Trebuie să rezolvăm neapărat problema cu actul de identitate, pentru că fata nu are buletin şi cineva trebuie să o ia în spaţiu, nefiind exclus ca această persoană să fie chiar bunica ei“, a declarat Gheorghe Milosteanu, directorul Centrului Maternal.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite