Târgu-Jiu: Medicii oferă primele veşti bune: „Copilul ajutat de Generaţia de Aur a scăpat de tumoră“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medicii bucureşteni au veşti bune pentru părinţii lui Andrei Glăvan. Primele rezultate arată că tumora a fost extirpată în totalitate.

Andrei, băieţelul din Târgu-Cărbuneşti, a fost supus, în urmă cu o săptămână, unei intervenţii chirurgicale riscante.

 Andrei vrea să ajungă acasă, la frăţiorul lui

Andrei a fost operat joia trecută, când i-am scos tumora. I-am făcut şi un control care a arătat că tumora este extirpată în totalitate. Băieţelul mai are dureri de cap, dar nu e o problema majoră, întrucat aceste simptome sunt normale. Încă mai este sub tratament, dar eu sunt mulţumit de evoluţia stării de sănătate şi aşteptăm şi cel de-al doilea rezultat. Andrei a devenit un rasfăţat, zâmbeşte şi se joacă. Din fericire, tratamentul oncologic a ajutat foarte mult şi s-a schimbat aspectul tumorei, astfel încât am putut să fac mult mai mult decat prima oară, când am întâmpinat dificultăţi. Cert este că nu este o tumoră malignă, ci e o tumoră la limită. Deocamdata nu i-am scos firele, dar acest lucru se va întâmpla luni. Cei de la Oncologie vor stabili dacă va continua tratamentul", declară Adrian Iliescu, medic primar neurochirurg, în cadrul Spitalulului Clinic De Urgenţă Bagdasar - Arseni.

Băieţelul de opt ani a fost operat prima dată în noiembrie 2009 de tumoare cerebrală. Generaţia de aur a organizat în februarie un meci caritabil, în urma căruia s-au strâns aproximativ 10.000 de euro pentru Andrei.


Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite