Târgu-Jiu: Mătuşa lui Nicolae Ceauşescu avertizează: „Dacă mi se taie din pensia de 480 de lei, mă duc la uşa preşedintelui“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Irina Ceauşescu locuieşte în satul Miculeşti, din comuna Slivileşti, unde nu mai puţin de 50 de persoane poartă numele fostului dictator. Aceasta a împlinit astăzi 59 de ani, însă chiar şi de ziua sa a trăit cu teama că pensia i-ar putea fi redusă în perioada următoare.

Nu doar Nicolae Ceauşescu, vedeta din satul Miculeşti care poartă atât numele, cât şi prenumele fostului preşedinte, vorbeşte cu nostalgie despre perioada comunismului. Mătuşa sa, Irina Ceauşescu, spune că nu mai are linişte din momentul în care s-au anunţat măsurile de austeritate. Soţul său a murit în urmă cu patru ani şi acum trăieşte doar dintr-o pensie de 480 de lei.

Irina Ceauşescu a muncit 11 ani la mină şi, apoi,13 ani a lucrat la Liceul din Mătăsari. „Cred că dacă se atinge cineva de pensia mea de 480 de lei, mă duc direct la uşa domnului Traian Băsescu. E mai rău ca pe timpul lui Ceauşescu. Cred că, dacă ar învia, oamenii i-ar face statuie lui Ceauşescu. În loc să dea ţara înainte, parcă dă tot înapoi. Înainte aveam de toate, iar acum mai stăm şi cu teama că ne taie din pensie“, a spus Irina Ceauşescu.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite