Târgu-Jiu: Mărturisire şocantă: „Oamenii au băut apă din fântâna în care s-a aruncat soţia mea“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Sâmbătă, bărbatul îşi va conduce soţia pe ultimul drum
Târgu-Jiu: Sâmbătă, bărbatul îşi va conduce soţia pe ultimul drum

Maria Păzitor, soţia unui fost cadrul militar, din oraşul Târgu-Cărbuneşti, a fost găsită moartă, marţi seară, într-o fântână din apropierea locuinţei. Soţul femeii de 45 de ani susţine că mai multe persoane i-au mărturisit că au băut apă din fântâna în care se afla soţia sa, constatând că are gust de detergent.

Cărbuneşteanca va fi înmormântată sâmbătă, în satul Bibeşti, din comuna Săuleşti. Aceasta şi-a pus capăt zilelor într-un mod care i-a şocat pe cei care au cunoscut-o, dar şi pe cei care consumasera apă din fântână, fără să-şi dea seama că femeia se află acolo.

Femeia nu avea copii

Duminică a fost văzută ultima dată de o femeie de la pază.  Eu eram la părinţi, la Braşov. Refuza să-şi mai ia tratamentul şi a mai încercat să-şi pună capăt zilelor acum trei ani, când a vrut să se arunce tot într-o fântână. Boala ei a apărut după ce a pierdut sarcina, când a fost diagnosticată cu psihoză de lactaţie. Oamenii au băut apă din fântâna în care am găsit-o şi mi-au spus că şi-au dat seama că are gust de dero, dar nu au văzut-o acolo“, a declarat, aseară, Radu Păzitor, bărbatul femeii care s-a aruncat în fântână. Acesta a lucrat peste 30 de ani ca maistru militar la unitatea din Târgu-Cărbuneşti. Maria Păzitor era pensionată pe caz de boală, întrucât suferea de schizofrenie.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite