Târgu-Jiu: Marş împotriva violenţei, la Schela

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Treizeci de elevi ai Şcolii Generale Sâmbotin, din comuna Schela, vor mărşălui mâine pe străzile din localitate. Copiii vor purta tricouri imprimate cu mesajul “Nu Violenţei!”.

Ieri, poliţiştii de din cadrul Poliţiei Bumbeşti-Jiu şi ai postului de poliţie din Schela au continuat campania de prevenire a violenţei în şcoli. Evenimentul a avut loc la Şcoala Generală Sâmbotin, din comuna Schela. Acţiunea a fost organizată după ce au fost înregistrate mai multe incidente în şcolile din judeţ. „Întâlnirea a avut un caracter interactiv, fiind purtate discuţii pe această temă cu elevii, cărora li s-au distribuit pliante cu recomandări şi sfaturi privind modul de comportare şi necesitatea respingerii violenţei fizice ori verbale. Totodată, reprezentantul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj a prezentat pe suport video un material privind formele de violenţă şi modalităţile de respingere sau combatere a acesteia“, declară Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Gorj.

În cadrul aceleiaşi acţiuni, mâine, poliţiştii din  Schela şi conducerea Şcolii Sâmbotin vor însoţi un grup de 30 elevi, în cadrul unui marş prin localitate, purtând tricouri cu mesajul “Nu violenţei!”.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite