Update/Manţog este vinovat de accidentul produs, în urma căruia a murit un om

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Update. Lui Ionel Manţog i s-a întocmit dosar penal, pentru vătămare corporală din culpă, urmând ca, după necropsia bărbatului, să se stabilească dacă acesta a decedat din cauza infarctului sau din cauza accidentului.

Conform primelor cercetări, Ionel Manţog s-a angajat într-o depăşire neregulamentară, având viteză mare. BMW-ul condus de către directorul economic al Complexului Energetic Turceni a intrat într-o ambulanţă care avea semnalele luminoase aprinse. „Din primele cercetări efectuate la faţa locului se pare că acest eveniment s-a produs din cauza unei depăşiri neregulamentare, conducătorul auto s-a angajat într-o depăşire şi a intrat în coloziune cu acea amulanţă care venea către Târgu-Jiu, cu semnalele luminoase in funcţiune. În urma acestui eveniment  rutier  au rezultat 4 răniţi şi o persoană decedată. S-a procedat la testarea celor doi conducători auto cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Colegii mei continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc evenimentul rutier şi cauzele producerii lui”, spune purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Ionel Manţog.La faţa locului a venit şi un procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu pentru a efectua primele cercetări.

„Pocni ambulanţa şi o ridică de un metru“

O bătrână, în vârstă de 76 de ani, din comuna Câlnic, a văzut întreaga scenă a accidentului rutier în care a fost implicat Ionel Manţog. „Cel cu maşina mică zbura pe drum. M-am speriat îngrozitor. Când ajunse în dreptul salvării, o pocni şi o ridică de un metru în sus, după care se rostogoli în şanţ. Să-mi vină rău când am văzut ce se întâmplă. Să-mi vină rău în mijlocul curţii. Am sărit cu lumânările că am crezut că sunt morţi toţi. Strigai la oameni: «Săriţi că murir㻓, a spus Angela Draica, de 67 de ani, singurul martor al accidentului rutier.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite