Manţog a fost transferat la Spitalul Militar din Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ionel Manţog, directorul economic al Complexului Energetic Turceni, a fost transportat în această dimineaţă la Spitalul Militar din Bucureşti.

Medicii au luat această decizie la solicitarea familiei şi pentru a evita orice riscuri privind starea de sănătate a lui Ionel Manţog. Acesta a fost diagnosticat politraumatism cranio-cerebral. „A fost transportat pentru a i se face investigaţii medicale de specialitate“, a spus Jana Prejbeanu, şefa Serviciului de Ambulanţă Gorj.
Accidentul în care a fost implicat Ionel Manţog s-a produs ieri, în jurul după-amiezii, pe DN 67, raza localităţii Câlnic. Ionel Manţog se deplasa cu autoturismul marca BMW spre Motru, în timp ce ambulanţa venea spre Târgu-Jiu cu un pacient suspect de infarct. Potrivit Poliţiei, autoturismul condus de Ionel Manţog a efectuat o depăşirea neregulamentară şi a izbit frontal ambulanţă. În maşina BMW se afla doar Ionel Manţog, în timp ce în ambulanţă erau patru persoane: bolnavul, soţia acestuia, asistentul medical şi conducătorul auto. În urma impactului, pacientul Constantin Frăţilă, în vârstă de 57 de ani, din Cătunele, a decedat, iar celelalte persoane din autosanitară au fost rănite. Manţog a fost rănit şi el destul de grav în urma accidentului de care se face vinovat, conform procurorilor. Acesta este cercetat pentru ucidere din culpă, urmând să se stabilească dacă pacientul din ambulanţă a murit în urma accidentului sau a infarctului.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite