Târgu-Jiu: Mama militarului care a murit în Afganistan a avut o ieşire nervoasă în timpul înmormântării: „Să vă fie ruşine, pentru că spuneţi numai minciuni!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Evenimentul a avut loc în timpul discursului generalului-maior Ştefan Dănilă, când mama lui Laurenţiu Lixandru a reproşat faptul că se spun numai minciuni.

După ce a auzit că armata va sprijini familia, femeia a început să-şi exprime nemulţumirea. „Durerea dumneavoastră este fără margini. Nu există ceva prin care să fie alinată suferinţa prin care treceţi. Constantin Laurenţiu Lixandru a fost sprijinul dumneavoastră, iar marea familie a Armatei României vă va sprijini pe dumneavoastră. Cornelia, soţia eroului, care-şi plânge azi soţul, va fi colega noastră, va fi militar şi va îmbrăca uniforma de subofiţer al Armatei Române. Va duce mai departe numele şi renumele familiei, Lixandru. Cornelia, Armata Română va fi tot timpul alături de tine, de dumneavoastră, părinţii şi rudele lui Laurenţiu", a fost mesajul generalului-maior Ştefan Dănilă.

image
image
image

„Tot ce spuneţi sunt numai minciuni. Să vă fie ruşine! Nu vreau eroi, îmi vreau fiul înapoi“, a spus femeia răpusă de durere, mama lui Laurenţiu. Aceasta a fost calmată de rude. Femeia a fost nemulţumită de grija purtată de armată faţă de nora sa şi a acuzat-o pe Cornelia de indiferenţă. „A dormit două nopţi la rând. Nu i-a aprins o lumânare", a mai spus Eugenia Lixandru.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite