Târgu-Jiu: Mama bebeluşului mort după ce a fost plimbat pe drumuri de coşmar rupe tăcerea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nou-născutul  a murit la scurt timp după ce ambulanţa în care se afla a făcut pană. Părinţii fetiţei care a trăit numai cinci ore aşteaptă acum rezultatul necropsiei şi avertizează că vinovaţii vor plăti pentru această tragedie.

La două zile după moartea primului lor copil, părinţii fetiţei care a fost plimbată de la un spital la altul susţin că vor să afle cine se face vinovat de moartea acesteia. Tragicul eveniment a avut loc sâmbătă dimineaţa, când medicii de la Bumbeşti-Jiu au decis ca bebeluşul, care venise pe lume cu cinci ore înainte, să fie transferat la o altă unitate spitalicească, întrucât avea circulara foarte strânsă de cordon. „Nu mi-a spus nimeni nimic. M-au urcat în ambulanţă, trăise fetiţa cinci ore, iar medicii de la Bumbeşti mi-au spus iniţial că e bine. Auzisem că e mai bine să nasc în acel oraş şi am născut la termen, fără să fi avut probleme în timpul sarcinii. Vreau să mi se spună ce s-a întâmplat. Aştept rezultatul necropsiei“, spune Claudia Munteanu, mama fetiţei decedate.

Rămâi pe targu-jiu.adevarul.ro pentru a afla ce spun părinţii bebeluşului decedat despre ambulanţa care a rămas în pană.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite