Târgu-Jiu: UPDATE/ Mama bărbatului care şi-a dat foc în faţa Palatului Cotroceni: „Eu nu l-am învăţat să facă aşa ceva"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Părinţii lui Petre Murjan locuiesc în comuna gorjeană Ciuperceni. Mama bărbatului de 59 de ani a declarat că fiul său nu trebuia să recurgă la acest gest.

UPDATE ORA 20.00 Mama lui Petre Murjan a aflat de gestul fiului său şi a spus că nu trebuia să facă asta. „L-a determinat pensia, pentru că nu i-au calculat pensia de militar. A muncit, a făcut Academie, şcoala de ofiţer. Copilul meu a ajuns să se omoare din cauză că ei nu îi calculează pensia. Până la urmă a fost disperat de a făcut el treaba asta, că nu trebuia să facă. Eu nu l-am învăţat să facă aşa ceva. Are casă, are masă, are de toate", a declarat femeia pentru Realitatea TV.

UPDATE ORA 10.00 Primarul comunei Ciuperceni spune că Petre Murjan a locuit o perioadă în localitate, însă nu pentru mult timp. „Acum nu locuia la Ciuperceni. Era stabilit în Capitală. Părinţii lui locuiesc aici, în comună. Au lucrat la Petroşani, iar la pensie s-au mutat la Ciuperceni. Ştiu că în perioada în care a locuit şi Petre Murjan aici avea în plan să-şi deschidă o firmă cu melci şi struţi, dar s-a mutat în Bucureşti. Mă surprinde gestul său. Chiar nu a dat niciodată de înţeles că ar putea să recurgă la asemenea gesturi", a declarat Dumitru Taloi, edilul-şef din comuna Ciuperceni. Petre Murjan şi-a dat ieri foc în faţa Palatului Cotroceni. Pompierii au intervenit imediat, iar o ambulanţă l-a preluat şi l-a transportat la spital.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite