Târgu-Jiu: Magazinul de vise în război cu autorităţile locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronii magazinului de vise din Târgu-Jiu, Get High, care a fost închis de Poliţia Locală în urmă cu aproximativ patru luni, contestă decizia autorităţilor locale.

Administratorul societăţii din Râmnicu Vâlcea a depus o plângere la Primăria Târgu-Jiu în care precizează că i se încalcă  prevederile legale şi pe cele constituţionale şi solicită revocarea unei hotărâri a Consiliului Local. „În opinia noastră se încalcă grav prevederile constituţionale privitoare la accesul liber al persoanei la o activitate economică. Societatea noastră este prejudiciată grav de această hotărâre de Consiliu Local a cărei revocare o solicităm în totalitate“, se precizează în plângerea depusă la primărie. Consiliul Local a respins, ieri, contestaţia societăţii vâlcene.

Activitatea magazinului a fost închisă pentru că desfăşura activitatea fără autorizaţie. Ion Tudor, directorul Poliţiei Locale, spune că prin magazinul respectiv s-a încercat vânzarea de substanţe halucinogene şi de plante etnobotanice sub masca de îngrăşământ pentru flori: „I-am prins când vindeau fără să aibă autorizaţie. Încearcă să fie autorizaţi, dar o sa fim foarte vigilenţi şi vom încerca să-i ţinem pe copiii şi tinerii din Gorj la distanţă faţă de aceste produse mult mai periculoase decât drogurile“.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite