Târgu-Jiu: Liga a amânat cazul Tilincă: „Nu am voie să negociez un contract cu niciun alt club până când nu se dă verdictul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liga Profesionistă de Fotbal a amânat luarea unei decizii în cazul lui Cosmin Tilincă, fostul jucător al formaţiei gorjene Pandurii Târgu-Jiu, care susţine că i s-a desfăcut contractul în mod abuziv.

Atacantul Cosmin Tilincă declară că nu acceptă rezilierea unilaterală a contractului cu gruparea gorjeană. Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor a LPF nu a luat nicio decizie în sedinţa de azi, cazul său fiind amânat cu o săptămână. „A fost prima înfăţişare şi s-a amânat pentru marţi, 7 septembrie, întrucât reprezentanţii echipei Pandurii Târgu-Jiu au anunţat că nu au avut timp suficient să-şi pregătească apărarea. Vreau să vedem de ce s-a reziliat contractul unilateral, iar dacă se va dovedi că este vorba de o ilegalitate voi cere să-mi plătească salariul şi pentru cei doi ani care erau prevăzuţi în contract. Am un avocat din partea AFAN, Asociaţiei Fotbaliştilor Amatori şi Nonamatori, iar eu l-am împuternicit pe el să mă reprezinte. Ne judecăm şi voi aştepta un verdict, având în vedere că ei mi-au desfăcut contractul unilateral în timpul campionatului care a început“, a declarat Cosmin Tilincă, fostul atacant al echipei Pandurii Târgu-Jiu. Acesta a plecat deja cu familia la Cluj, fiind nevoit să meargă astăzi la Bucureşti. Deocamdată, fotbalistul nu poate să-şi găsească o altă echipă. „Voi petrece timpul cu familia. Nu am voie să negociez un contract cu niciun alt club până când nu se dă verdictul. Deocamdată, tot ceea ce îmi doresc este să aflu de ce mi s-a reziliat contractul“, a spus Tilincă. Atacantul, cândva golgheter în Intertoto cu CFR, este convins că iniţiativa sa va fi urmată şi de Arrieta, Dedu şi Popa, care se află în aceeaşi situaţie. Conducerea clubului CS Pandurii Lignitul Târgu-Jiu a hotărât încetarea raporturilor contractuale cu Tilincă pe data de 12 august, pe motivul că a avut o activitate sportivă nesatisfăcătoare, în sezonul 2009 - 2010.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite