Târgu-Jiu: Liberi după ce au furat capacele roţilor de la 21 de maşini

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi tineri din comunele Vladimir şi Licurici şi-au petrecut noaptea trecută în arest, după ce au fost prinşi în flagrant în timp ce furau capacele de la roţile unor maşini parcate pe raza municipiului Târgu-Jiu. Aceştia sunt cercetaţi în stare de libertate.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu au fost cei care i-au prins în flagrant pe hoţii de capace de roţi. „În dimineaţa zilei de 26 octombrie, la ora 04.00, patrule mixte de siguranţă publică, formate din poliţişti şi jandarmi, în timp ce executau serviciul de patrulare pe strada 23 August din municipiul Târgu-Jiu, au prins în flagrant pe Cosmin S., în vârstă de 19 ani, din comuna Vladimir şi Cătălin V.I., în vârstă de 20 ani, din comuna Licurici, care deţineau în interiorul autoturismului mai multe capace ornamentale de roţi de la diferite mărci de autoturisme.

image

Poliţişti ai Biroului de Investigaţii Criminale au continuat cercetările şi au stabilit că cei doi suspecţi, în perioada septembrie-octombrie 2010, au comis pe raza municipiului Târgu-Jiu un număr de 21 de furturi de componente din exteriorul autoturismelor. Poliţiştii i-au reţinut pe cei doi suspecţi pe bază de ordonanţă pe 24 de ore şi i-au introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj, iar astăziau fost prezentaţi, cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu“, a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Cercetările continuă în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a acestora.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite