Liber la depunerea cererilor pentru subvenţiile la căldură

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În primele ore ale dimineţii s-au ridicat 100 de cereri de la Clubul pensionarilor din strada Olteniţa
În primele ore ale dimineţii s-au ridicat 100 de cereri de la Clubul pensionarilor din strada Olteniţa

Locuitorii municipiului Târgu-Jiu, care realizează venituri mai mici de 615 lei pe membru de familie, sunt aşteptaţi începând de astăzi să-şi depună cererile pentru acordarea subvenţiilor la căldură.

Primăria a amenajat şase puncte de distribuire şi primire a formularelor: cinci în cluburile vârste a III-a şi unul în incinta Sălii Polivalente, unde se depun cererile pentru cei care se încălzesc cu lemne. Programul de lucru cu publicul s-a prelungit până la ora 18.00, iar sâmbătă şi duminică până la ora 14.00. Beneficiarii trebuie să depună o copie după factura la gaze şi actul de identitate, actele de proprietate sau de închierere pentru locuinţă, iar adresa trebuie să corespundă. „Am distribuit la cele şase puncte 10.000 de formulare. Data limită până la care se depun cererile este de 25 octombrie, dar se pot depune şi ulterior pentru restul perioaderi rece“, a spus Alina Toader, reprezentanta Direcţiei pentru Protecţie Socială din adrul Primăriei Târgu-Jiu.
La Clubul Vârstei a III-a din strada Olteniţei se distribuiseră în primele ore ale dimineţii aproximativ 100 de cereri. „Am venit să ridic formularul. Am o pensie de 560 de lei şi soţia nu are venituri. Ne descurcăm greu, mai ales iarna“, a precizat Sevastian Ivaşcu, pensionar, în vârstă de 66 de ani.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite