Lectora universitară încătuşată pentru delapidare riscă să fie dată afară de la Universitatea Constantin Brâncuşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Gorun aşteaptă decizia judecătorilor
Adrian Gorun aşteaptă decizia judecătorilor

Reprezentanţii universităţii din Târgu-Jiu nu au luat deocamdată nicio decizie. Totul depinde de hotărârea pe care o va lua astăzi instanţa de judecată.

Rectorul Universităţii Constantin Brâncuşi a anunţat că lectora universitară Carina Stegăroiu va fi suspendată sau chiar înlăturată din funcţie doar dacă pe numele său va fi emis un mandat de arestare preventivă. „Nu iau nicio măsură pâna când nu se va decide dacă se trece de la reţinere la arest preventiv. Dacă se va întâmpla acest lucru voi trece la suspendarea sau chiar înlăturarea din funcţie a lectorului universitar", a spus Adrian Gorun.

Carina Stegăroiu este lector universitar doctor la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerii, unde predă „Birotică, Informatică Economică, Baze de date, Sisteme expert de gestiune, Programarea Calculatoarelor, Proiectarea sistemelor informatice, Informatică aplicată în cadastru, Sisteme informatice de asistarea deciziei". Aceasta are un CV impresionant, fiind membru al International Network for Economic Research (INFER) şi al Societăţii Ştiinţifice de Management din România (SSMAR).

Femeia de 41 de ani mai ocupa şi funcţia de director economic la o firmă din Târgu-Jiu,  în cazul căreia este acuzată de delapidare de 170.000 de lei. Judecătoria Târgu-Jiu va decide  dacă rămâne în arest.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite