Târgu-Jiu: Le-a dat tâlharilor toţi banii după ce a fost ameninţat cu un cuţit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 42 de ani, din oraşul Novaci, a fost  nevoit să le dea unor prieteni de pahar suma de 2.500 de lei, după ce l-au ameninţat cu un cuţit. Tâlharii au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar acum sunt cercetaţi în stare de libertate.

Evenimentul a fost anunţat la Postul de Poliţie Bengeşti-Ciocadia ieri-dimineaţă, chiar de către victima infracţiunii de tâlhărie. Bărbatul din Novaci se afla într-un bar de pe raza acestei localităţi cu alte cinci persoane la jocuri de noroc, iar după ce au consumat băuturi alcoolice, dorind să plece acasă, a fost ameninţat cu un cuţit de doi bărbaţi din comuna Bengeşti-Ciocadia.

„Cei doi sunt suspectaţi că au deposedat un bărbat, prin ameninţare cu un cuţit, de suma de 2.500 de lei, în timp ce practicau jocuri de noroc. În urma investigaţiilor efectuate de către poliţişti, s-a stabilit că victima se află împreună cu alte cinci persoane, în incinta barului, unde practicau jocuri de noroc cu zaruri şi consumau băuturi alcoolice. La un moment dat, dorind să plece acasă, victima a fost ameninţată cu un cuţit de către D.R., de 28 ani, din comuna Bengeşti-Ciocadia, iar acesta din urmă, împreună cu B.C.,în vârstă de 41 ani,  din comuna Bengeşti-Ciocadia, l-au deposedat de suma de 2.500 lei.

Suspecţii au părăsit locul faptei, însă, ulterior, au fost depistaţi de poliţişti şi fost conduşi la sediul poliţiei. Având în vedere probatoriul administrat, oamenii legii i-au reţinut pe bază de ordonanţă pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie", a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.
 

Astăzi, aceştia au fost prezentaţi de către poliţişti, cu propunere de arestare preventivă, Parchetului de pe lângă Judecătoria Novaci, fiind dispusă măsura de cercetare în stare de libertate.  Oamenii legii nu s-au oprit însă aici.
 
„Poliţiştii au dispus sancţionarea contravenţională a celor şase practicanţi de jocuri de noroc, precum şi a barmanului de serviciu, întrucât a îngăduit practicarea de jocuri de noroc şi i-a servit cu băuturi alcoolice după ora de închidere stabilită prin autorizaţia de funcţionare, cu amenzi în cuantum de 12.000 lei, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice", a mai spus Daniel Tică.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite