Lăsat în libertate după ce a comis trei infracţiuni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 28 de ani, din oraşul Strehaia, a fost reţinut vineri pentru 24 de ore, pentru că în cursul dimineţii a fugit de la locul accidentului, după ce a intrat cu maşina într-un contor de gaze de pe strada Macului, din municipiul Motru.

Poliţiştii gorjeni l-au prins după aproximativ o oră de la producerea evenimentului, la trei kilometri, stabilind că era beat şi nu avea permis. Judecăria Motru a considerat însă, în acest week-end, că nu reprezintă un pericol punerea mehedinţeanului în libertate. „Instanţa a dispus interdicţia de a părăsi ţara în următoarele 29 de zile. Măsura a fost luată în cazul lui S.I., un tânăr de 28 de ani, din oraşul Strehaia, după ce, vineri dimineaţa, Poliţia Municipiului Motru a fost sesizată despre faptul că pe strada Macului, s-a produs un accident de circulaţie, soldat doar cu pagube materiale, în care a fost implicat un autoturism înmatriculat în străinătate. La faţa locului a ajuns imediat un echipaj de poliţie care a constatat că şoferul autoturismului plecase de la faţa locului. Autovehiculul intrase în coliziune cu un gard şi cu un contor de reglare şi măsurare a gazelor naturale. Din coliziunea cu acel contor, autoturismul a ars în proporţie de 40%, pentru stingerea acestuia intervenind pompierii din Motru", a anunţat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Etilotestul a indicat o concentraţie de alcool pur în aerul expirat de 0,61 miligrame per litru, mehedinţeanul fiind cercetat pentru comiterea infracţiunilor de părăsire a locului accidentului, conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere şi având o alcoolemie ce depăşeşte limita legală şi distrugere din culpă.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite