Târgu-Jiu: Lacrimi şi durere la înmormântarea copilului zdrobit cu pietre: „Mama şi tata te vor plânge mereu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Durere cumplită, astăzi, pentru familia lui Valentin Boldizsar, băiatul de şase ani, din Rovinari, care a fost ucis cu sânge rece de un tânăr de 20 de ani. Băieţelul a fost înmormântat cu bani de la cămătari.

Familia băieţelului omorât cu sânge rece de un rovinărean de 20 de ani l-a condus pe Valentin pe ultimul drum. Cel mai afectat este tatăl acestuia, diagnosticat cu boli grave la inimă, care a facut faţă cu greu acestei tragedii.

image

Mama şi tata te vor plânge mereu. Sufletul nostru, te-ai dus!“, a spus Jeno Boldizsar, tatăl lui Valentin. Băieţelul provenea dintr-o familie cu 12 copii, de origine maghiară, stabilită în Rovinari. Părinţii sunt foarte săraci şi s-au împrumutat la un cămătar din Târgu-Jiu ca să-i cumpere cele necesare pentru înmormântare.

image

Venitul nostru este de 400 de lei şi trăim dintr-un ajutor social de la primărie. Ca să-i fac înmormântare am cerut 1000 de lei de la un ţigan şi îi voi da înapoi cu dobândă“, a declarat, printre lacrimi, Jeno Boldizsar, bărbatul de 45 de ani.

image

„Închisoare pe viaţă“

O să fac recurs până va primi pe viaţă, pentru că un  copil nevinovat a murit din cauza lui. Era mezinul famililei şi sufletul din noi”, încheie tatăl lui Valentin.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite