Lacrimă rămâne în arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La reconstituire, tânărul a spus că s-a răzbunat după ce a fost ameninţat cu moartea
La reconstituire, tânărul a spus că s-a răzbunat după ce a fost ameninţat cu moartea

Alexandru Păunescu, tânărul de 21 de ani, cunoscut sub pseudonimul „Lacrimă“ în lumea interlopă, va sta 29 de zile în arest, după ce ieri-dimineaţă a incendiat două autoturisme parcate pe raza municipiului Târgu-Jiu.

Unul dintre proprietarii maşinilor incendiate este Vasile Ruşeţ, prietenul fostului interlop Coco Păun, nimeni altul decât fostul iubit al Biancăi Drăguşanu. Judecătoria Târgu-Jiu a decis ca  cel care a pus focul să stea în beciul Poliţiei Gorj până în 2012. 

„Suspectul a două infracţiuni de distrugere prin incendiere, comise ieri-dimineaţă pe raza municipiului Târgu-Jiu, a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 29 de zile. Poliţiştii continuă investigaţiile, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii judiciare", a anunţat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj. Lacrimă riscă să stea 15 ani după gratii pentru comiterea celor două infracţiuni de distrugere.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite