La câteva minute după inaugurare, Serviciul SMURD a fost asaltat de solicitări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Serviciul Mobil pentru Urgenţă Reanimare şi Descarcerare Gorj, inaugurat ieri în Piaţa Prefecturii din Târgu-Jiu, au fost înregistrate deja şase solicitări.

Serviciul SMURD a fost pus la dispoziţia gorjenilor aseară, la ora 16.00. După exact 24 de minute, rudele unui pacient de 37 de ani, din comuna Borăscu, au sunat la 112.

„S-a intervenit la ora 16.24, în comuna Borăscu, la un pacient în vărstă de 37 de ani, care prezenta ameţeli şi cefalee. Pacientul a fost preluat şi transportat la camera de gardă a Spitalului orăşenesc Turceni. Ulterior, la ora 17.21, în comuna Scoarţa, sat Budieni, a solicitat ajutor o pacientă care prezenta hipertensiune, având stare generală modificată. Pacienta a fost transportată la Secţia UPU a Spitalului Tg-Jiu de către o ambulanţă SAJ Gorj", a declarat Mihai Avramescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj.

Tot aseară, la ora 19.40, la Târgu-Jiu s-a intervenit pentru transportul unei femei la Unitatea de Primiri Urgenţe Târgu-Jiu. Pacienta a avut nevoie de îngrijiri medicale. Apelurile pentru SMURD nu s-au oprit aici. „La ora 20.55, la Târgu-Jiu, pe strada Nicolae Titulescu, la solicitarea Serviciului de Ambulanţă Gorj, s-a intervenit pentru transportul unei persoane de sex feminin, supraponderale, de la domiciliu la ambulanţă. Ulterior, la ora 20.51, în oraşul Turceni, satul Murgeşti, o pacientă în vârstă de 75 ani, care acuza dureri de spate a fost preluată şi transportată la camera de gardă a Spitalului orăşenesc Turceni", a mai precizat Mihai Avramescu. Ultima solicitare a fost primită în această dimineaţă, la ora 05.30, în oraşul Turceni, unde un copil de nouă ani, cu febră, a fost preluat şi transportat la camera de gardă a spitalului din localitate.


Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite