Târgu-Jiu: La 73 de ani, un pensionar a fost implicat într-o bătaie cu cuţite

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scandalul a avut loc aseară în comuna Băleşti şi a fost anunţat la 112 de un bărbat din localitate, care a fost martor la întreaga scenă.

Altercaţia a avut loc aseară, în jurul orei 20.00. „Poliţia Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112 despre faptul că în apropierea unui imobil, din comuna Băleşti, are loc o altercaţie între doi bărbaţi.

Poliţiştii Postului de Poliţie Băleşti s-au deplasat imediat la faţa locului, aici, identificându-i pe A.I., în vârstă de 73 ani şi L.I., de 56 de ani, ambii din comuna Băleşti. Poliţiştii au stabilit că A.I., pe fondul consumului de alcool, a avut un conflict spontan cu L.I. . La un moment dat, acest conflict a degenerat, iar A.I., având asupra sa un cuţit, l-a tăiat pe L.I., la mâna stângă, provocându-i o rană superficială", a precizat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Victima a fost transportată la Unitatea Primiri Urgenţe din Tg-Jiu, unde i s-au acordat îngrijiri medicale. Poliţiştii au confiscat cuţitul considerat armă albă şi au întocmit pe numele bărbatului de  73 de ani dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi port fără drept în locuri publice a unui obiect confecţionat pentru tăiere sau lovire.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite