Jupoi nurcile danezilor şi câştigi 100 de euro pe zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Gorj au primit o ofertă cu 40 de locuri de muncă din partea  unui angajator din oraşul Hostelbro, din Danemarca. Gorjenii care vor fi aleşi să ia pielea şi blana de pe nurci vor primi până la 100 de euro pe zi.

Munca fiecărei persoane interesate de acest job constă în jupuirea nurcilor în cadrul unei companii daneze, care este specializată în obţinerea produselor din piele şi blană. Condiţiile de lucru sunt însă foarte severe.

„Munca este foarte grea, cu activităţi repetitive, monotone, într-un ritm constant şi precis, la o viteză foarte mare, timp de şapte zile pe săptămână,10-12 ore pe zi, toată perioada contractului. Doar în primele 2-3 zile se va lucra mai puţin, când se vor învăţa principalele operaţii. Candidatul trebuie să fie dreptaci, maşinile de lucru se pot folosi doar pe partea dreaptă. Fizic puternic. Se solicită experienţa de muncă de minim un an. Reprezintă un avantaj experienţa de muncă în creşterea nurcilor. Respectarea programului de lucru este obligatorie. Plata se face la bucată, aproximativ 75-100 de euro net pe zi, în funcţie de ritmul de lucru şi precizie. Posibilităţi de venituri mai mari. Din salariu se reţin contribuţiile sociale şi impozitul", anunţă compania care recrutează 40 de români.

Cazarea se face în căsuţe de 8-10 persoane, contra cost, valoarea pentru fiecare persoană fiind de aproximativ 260-330 de euro lunar. Transportul către Danemarca, precum şi mesele se suporta de angajaţi. Cei interesaţi sunt asteptaţi la sediul AJOFM, din Târgu-Jiu.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite