Târgu-Jiu: Judecat în locul lui Ţundrea în a treia zi de Paşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gheorghe Avram, bărbatul acuzat că a comis crima din 1992, pentru care Marcel Tundrea a făcut pe nedrept 12 ani de închisoare, va fi adus mâine din nou în faţa magistraţilor Tribunalului Gorj, după ce primul termen s-a încheiat cu o amânare.

Ionel Ordean este avocatul desemnat din oficiu să-l reprezinte pe bărbatul de 42 de ani, din Comăneşti, în cazul crimei  comise în anul 1992, la Pojogeni. La primul termen, acesta a solicitat termen pentru pregătirea apărării, iar judecătorul Gheorghe Constantinescu a admis cererea, urmând ca Gheorghe Avram să fie adus mâine în boxa acuzaţilor.

„Vreau să văd dosarul ca să ştiu cum pregătesc apărarea. Voi afla şi poziţia inculpatului", a precizat avocatul Ionel Ordean, în momentul în care a aflat că îl va reprezenta pe Avram.

Bărbatul din Comăneşti a fost trimis în judecată, luna trecută, de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat, catalogând condamnarea lui Ţundrea drept cea mai mare eroare judiciară din istoria justiţiei române.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite