Târgu-Jiu: VIDEO / Jandarmul Aurel Trăistaru a fost avansat în grad prin ordin al ministrului Administraţiei şi Internelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aurel Trăistaru a fost avansat la excepţional al gradul de plutonier major, prin ordin al ministrului Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş.

Şeful Jandarmeriei Române, Costel Gavrilă, a venit special pentru a-l avansa în grad pe jandarmul care a găsit o geantă cu 50.000 de euro şi a returnat-o proprietarului.

image

Plutonierul Aurel Trăistaru din Jandarmeria Română, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Gorj se înaintează în gradul de plutonier major în mod excepţional. Vă felicit prin modul în care v-aţi îndeplinit datoria de cetăţean. Gestul colegului nostru este unul de onoare şi corectitudine. Este un exemplu de urmat de către toţi cetăţenii. Am inţiat avansarea în grad a lui Aurel Trăistaru în faţa unităţii, fiind un exemplu demn de urmat şi de către ceilalţi colegi“, a spus Costel Gavrilă.


Emoţionat, plutonierul major Aurel Trăistaru a declarat că : „Mulţumesc Inspectoratului de Jandarmi şi Ministerulu de Interne. Nu mă aşteptam să fiu avansat. A fost o surpriză enormă. Acel gest l-aş face faţă de orice altă persoană“.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite