Târgu-Jiu: Jandarmii gorjeni, cei mai buni la tir

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jandarmii i-au întrecut pe poliţişti la  Campionatul de Tir al Ministerului Administraţiei şi Internelor, care s-a desfăşurat la poligoul din zona Turcineşti.

Festivitatea de premiere a avut loc astăzi. La echipe, primul loc a fost ocupat de Inspectoratului de Jandarmi Judeţean «Tudor Vladimirescu» Gorj, locul II de echipa Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, locul III de echipa Inspectoratului General al Poliţiei Române - Direcţia Generală a Poliţiei Municipiului Bucureşti.
La individual bărbaţi, locul I a fost ocupat de plt. maj. Cozma Ovidiu din Inspectoratul General al Jandarmeriei Române, locul II de cms. Vasile Paraschiv dinI.P.J. Timiş şi locul III de maior Alin Dobre din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean «Tudor Vladimirescu» Gorj.
La individual femei, pe primul loc s-a clasat ag.şef pr.Taşcă Ecaterina din Inspectoratul General al Poliţiei Române-Direcţia Generală a Poliţiei Municipiului Bucureşti, pe locul II de plt. adj. Mariana Avram din Inspectoratul General al Jandarmeriei Române, şi locul III de cpt. Copoeru Loredana din Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Gorj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite