Jandarmii, pregătiţi să intervină şi pentru deszăpezire

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe perioada codului galben de viscol şi ninsori, care este valabil până astăzi, la ora 20.00, angajaţii Inspectoratului de Jandarmi Gorj sunt pregătiţi să intervină dacă drumurile vor fi blocate, dar şi pentru salvarea persoanelor înzăpezite.

Gorjenii care au nevoie de sprijinul jandarmilor sunt sfătuiţi să sune la 112. Numărul jandarmilor care asigură permanenţă a fost suplimentat în fiecare localitate din judeţ.

„La nivelul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tudor Vladimirescu Gorj S-au constituit rezerve de intervenţie, formate dintr-un ofiţer şi 24 subofiţeri, dar şi la grupele de ordine şi supraveghere aflate în întreg judeţul, câte patru -cinci jandarmi pe schimb, gata să intervină operativ la solicitările cetăţenilor sau ale autorităţilor", a declarat Alin Ivan, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Gorj.

Codul galben de ninsori, intensificări ale vântului, viscol şi polei a intrat în vigoare pe 2 februarie şi este valabil până în această seară la ora 20.00.Avertizarea ar putea fi prelungită, în funcţie de evoluţia fenomenelor meteorologice prognozate.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite