Târgu-Jiu: Îşi vor uni destinele în noaptea dintre ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Seara de Revelion va fi de neuitat pentru 16 cupluri care se vor căsători civil chiar sub Poarta Sărutului, simbolul iubirii din Parcul Constantin Brâncuşi.

După cinci ani de prietenie, Carmen Adam şi Mihai Popescu au hotărât să-şi unească destinele într-un loc pe care îl consideră miraculos. Iubirea s-a înfiripat între ei în al doilea an de facultate, iar de atunci sunt de nedespărţit. „Am ales noaptea de Revelion pentru că atunci se adună toată lumea, iar rudele lui Mihai sunt din Ardeal şi, astfel, vor avea două motive să petreacă Anul Nou la Târgu-Jiu. Este un sentiment de nedescris. Venim des aici la Poarta Sărutului şi cu siguranţă momentul cununiei noastre nu va uitat niciodată“, spune Carmen Adam, tânăra de 25 de ani, care, în noaptea dintre ani, va prelua numele soţului.

Două perechi sunt din Sighetul Marmaţiei şi Timişoara

16 perechi şi-au exprimat dorinţa de a-şi uni destinele chiar în noaptea de Revelion, în faţa simbolului iubirii, realizat de Constantin Brâncuşi. „Ne-am cunoscut acum trei ani, tot de Anul Nou, iar primul sărut a fost chiar la Poarta Sărutului. Ne leagă multe amintiri de parcul care găzduieşte această operă şi am hotărât să facem acest pas, urmând ca nunta să aibă loc anul viitor. Vrem să fie alături de noi câţiva prieteni şi familia“, a declarat Marius Coiculescu, unul dintre tinerii care se vor căsători în noaptea de Revelion. Adelina Jugravu, aleasa tânărului de 23 de ani, va deveni, în noaptea dintre ani, doamna Coiculescu. „Sunt bucuroasă că o să ne căsătorim chiar la Poarta Sărutului, acolo unde avem foarte multe amintiri “, a precizat Adelina Jugravu. Persoanele care se vor căsători imediat după focul de artificii de la miezul nopţii au achitat o taxă de 400 de lei, dar vori primi un tort, o şampanie şi flori. Cununiile vor fi oficiate de către primarul municipiului Târgu-Jiu, Florin Cârciumaru, cel care a introdus moda căsătoriilor la Poarta Sărutului. Două dintre cupluri, unul  tocmai de la Sighetul Marmaţiei, iar altul de la Timişoara, vin la Târgu-Jiu special pentru a se căsători în noaptea de Anul Nou, la Poarta Sărutului. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite