Târgu-Jiu: Iris a cântat aseară într-o pădure şi a spus „Bună dimineaţa la Târgu-Cărbuneşti!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Solistul formaţiei Iris, Cristi Minculescu, i-a uimit aseară pe fanii cărbuneşteni, adresându-le un călduros „Bună dimineaţa!“.

Trupa Iris a urcat pe scenă aseară, în jurul orei 20.00, iar spectacolul s-a desfăşurat în parcul „Pădurea Stejeret“. Fanii gorjeni se aşteptau ca solistul formaţiei de rock să le adreseze binecunoscuta formulă "Bună seara prieteni!" şi au fost uimiţi atunci când Cristi Minculescu le-a spus „Bună dimineaţa la Târgu-Cărbuneşti“.

image

Am mai fost la un spectacol susţinut de trupa Iris  şi eram sigură că atunci când va intra pe scenă va spune «Bună seara prieteni», dar probabil a vrut să fie ceva mai special la Târgu-Cărbuneşti“, a declarat Mădălina Matei, o tânără care a venit special de la Târgu-Jiu pentru acest spectacol. „Am crezut că nu am auzit eu bine, dar chiar a zis «Bună dimineaţa la Târgu-Cărbuneşti». A fost un concert de neuitat“, a spus un spectator.

image

Înainte ca formaţia Iris să intre pe scenă, Mihai Mazilu, primarul din localitate, a luat cuvântul şi le-a reamintit cărbuneştenilor de perioada de criză şi de sacrificiile pe care le-a făcut pentru acest concert de zile mari. Melodiile „Baby, tu vei fi a mea“ şi „Îngerii goi“ au electrizat atmosfera la Târgu-Cărbuneşti.

După o seară de rock, cărbuneştenii se vor bucura de muzică populară, fiind aşteptată să urce pe scenă ciocârlia muzicii populare româneşti Maria Ciobanu.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite