Târgu-Jiu: Ionel Manţog nu ştie că va fi judecat la Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionel Manţog este cercetat de procurorii craioveni
Ionel Manţog este cercetat de procurorii craioveni

Notorietatea lui Ionel Manţog a contat foarte mult în transferarea dosarului la cea mai apropiată instanţă de cercetare penală din Oltenia.

Ionel Manţog, directorul economic al Complexului Energetic (CE) Turceni, este cercetat penal de către procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, pentru accidentul de circulaţie care s-a petrecut în urmă cu peste două săptămâni. Dosarul penal a fost preluat, în urmă cu două zile, de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova. Ionel Manţog nu avea cunoştinţă de mutarea dosarului penal: „Nu ştiu că a fost mutat dosarul la Craiova şi, din moment ce nu am fost informat despre acest lucru, nu pot să fac niciun fel de constatare“. Potrivit poliţiştilor, acesta se face vinovat de producerea accidentului de circulaţie soldat cu patru răniţi şi un mort. Manţog spune că va ajuta victimele: „În ceea ce priveşte victimele din accidentul rutier în care am fost implicat, pot spune că sunt în regulă. Aşa cum am ajutat o mulţime de oameni până acum, atunci când au fost în momente grele, tot aşa o să mă implic şi o să-i susţin atât cât va fi nevoie şi pe cei care au fost victimele acestui accident“.
Michaela Teodorescu, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, spune că dosarul a fost preluat de o instanţă superioară ca urmare a notorietăţii persoanei implicate: „Cauza a fost solicitată de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova pentru că este un dosar mai complex şi persoana cercetată are o anumită notorietate“.

Manţog şi-a revenit cel mai repede din accident

Accidentul în care a fost implicat Manţog a avut loc pe 24 noiembrie. O ambulanţă în care se aflau patru persoane – un pacient care suferise un infarct, soţia acestuia, un asistent medical şi şoferul – se deplasa către Târgu-Jiu, în timp ce BMW-ul condus de Ionel Manţog se îndrepta către Motru. Potrivit poliţiştilor, autoturismul BMW a efectuat o depăşire neregulamentară, a intrat pe contrasens şi a lovit ambulanţa care s-a răsturnat. Patru persoane au fost rănite, printre care şi Ionel Manţog, iar pacientul a decedat. Cel mai repede şi-a revenit Ionel Manţog, care a fost externat din spital după o săptămână.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite