Târgu-Jiu: Învierea la înălţime, cu slujbă în restaurant

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Proprietarii de hoteluri şi pensiuni din judeţul Gorj încearcă să-i ademenească pe turişti cu propuneri inedite. Un sejur de Paşte în Munţii Parâng costă între 150 de lei de persoană la cabană şi 250 de lei la un hotel de cinci stele.

Gorjenii care vor să petreacă minivacanţa de Paşte la înălţime, fără să fie nevoiţi să plece prea departe de casă pot opta pentru pensiunile sau hotelurile din staţiunea montană Rânca. Ofertele par tentante, având în vedere că locurile sunt deja rezervate în proporţie de 70 la sută. Pentru trei zile de cazare la un hotel de cinci stele, cu masa festivă şi micul dejun asigurate, un cuplu plăteşte 500 de lei, iar copiii au gratuitate. Potrivit administratorului Nicu Turbatu, din cele 35 de camere, doar două mai sunt libere în prezent.

Cabană de închiriat cu 1.500 de lei


Avem internet wireless, masă de ping-pong şi loc pentru grătar. La masa festivă le vom servi drob, pască, ciorbă şi friptură de miel, dar şi peşte. Turiştii vor avea parte şi de alte surprize. Una dintre ele ar fi că, în seara de Înviere, vom aduce în restaurant un preot, pentru a oficia slujba într-un cadru restrâns“, a precizat administratorul hotelului. Grupurile pot găsi cazare în Rânca la preţuri şi mai mici. Astfel, închirierea unei cabane cu o capacitate de 10 locuri, situată chiar lângă pârtia de schi, costă 1.500 de lei pentru trei nopţi. „În afară de mâncare şi băutură,
voi pune la dispoziţie livingul, camerele cu televizoare şi bucătăria. Până acum s-au interesat mulţi turişti din judeţele Argeş şi Mehedinţi. Eu percep un avans de 30 la sută din suma totală. Staţiunea este atractivă prin sălbăticia ei şi merită să petreci aici câteva zile de relaxare
“, a precizat administratorul Gheorghe Dădu. Oferte tentante sunt şi în Tismana, acolo unde mulţi credincioşi vor veni în seara de Înviere pentru a lua parte la slujba oficiată la mănăstire. Trei zile de cazare la o pensiune de două stele din localitate costă 195 de lei de persoană. Preţul include prânzul, cina şi masa festivă din ziua de Paşte. În plus, oaspeţii vor avea acces la grătar, heleşteu, la miniterenurile de volei şi de baschet, dar şi la mesele de biliard şi tenis. Agenţiile oferă şi pachete turistice în staţiunile de tratament din alte zone ale ţării. Trei nopţi de cazare într-o cameră dublă, la un hotel de trei stele din Băile Olăneşti, cu micul dejun şi prânzul de Paşte asigurate, costă 308 lei. Turiştii vor fi invitaţi să participle şi la un concurs de încondeiat ouă, cu premii surpriză.


Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite