Târgu-Jiu: Urs de pluş de aproape doi metri înălţime, cadou de Valentine ’s Day

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Îndrăgostiţii au început goana după cadouri de Valentine's Day. Jucăriile din pluş şi plimbările la Poarta Sărutului sunt cele mai cautate de gorjeni pentru această zi specială.

Sărbătoarea de origine americană este marcată aşa cum se cuvine şi la Târgu-Jiu. În timp ce autorităţile se pregătesc de zor pentru spectacolele din această după-amiază, tinerii îndrăgostiţi au început goana după cadouri.

La mare căutare au fost obiectele personalizate, iar el mai râvnit cadou de Ziua Îndrăgostiţilor a fost un urs de pluş de aproape doi metri înălţime, expus astăzi pe una din tarabele din centrul oraşului Târgu-Jiu.

image

Am mai avut şi alţii, dar s-au vândut. Acesta costă 200 de lei şi e mai mare decât mine. Cred că e cel mai potrivit cadou pentru această zi specială. Au fost clienţi chiar de la prima oră. Am dat foarte multe inimioare din pluş, rame foto şi căni personalizate. Pernuţele în formă de inimioară costă între 25 şi 30 de lei, ursuleţii costă între 10 lei 200 de lei, iar ramele costă între 8 şi 18 lei“, a spus comercianta Maria Lungulescu.

image

Este atât de frumos. Chiar mi-aş dori ca soţul meu să mi-l cumpere. Şi copilul nostru s-ar bucura“, declară Janina Manda, o târgujiancă aflată cu soţul la plimbare.Cei care şi-au etalat mărfurile în centrul oraşului au achitat o taxă în valoare de  72 de lei la primărie.

image

Au existat şi tineri care au considerat că cel mai potrivit cadou este o plimbare la Poarta Sărutului, simbolul iubirii.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite