Încătuşat după ce a lovit un poliţist cu o scândură în cap

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul de 58 de ani, din comuna Negomir, a dat bir cu fugiţii după ce l-a agresat pe omul legii. Constantin Blidaru, cercetat pentru tentativă la infracţiunea de omor deosebit de grav, are o altă variantă, declarându-se victima poliţistului Cătălin Buşe.

Scandalul a început sâmbătă seara, în jurul orei 20.00, când la Postul de Poliţie Negomir  a sunat un localnic de 38 ani şi a anunţat  faptul că se află în conflict cu vecinul său, Constantin Blidaru din cauza terenului care le desparte locuinţele. La faţa loculului a ajuns agentul de poliţie Cătălin Buşe, care a devenit victima bărbatul de 58 de ani, pus pe scandal.

„Intervenind pentru aplanarea altercaţiei dintre cele două persoane, care degenerase şi care avea loc pe drumul sătesc, în faţa locuinţei apelantului, B.C. l-a lovit pe agent cu o scândură în zona capului şi a antebraţelor. Imediat după ce a comis agresiunea suspectul a fugit de la faţa locului. Agentul a fost transportat la o unitate medicală pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale. Pentru căutarea şi depistarea suspectului agresiunii, în zonă au ajuns imediat poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari şi luptători ai Serviciului de Intervenţie Rapidă Gorj. După câteva ore de căutări, în jurul orei 00.30, suspectul care se sustrăgea cercetărilor a fost prins de către poliţişti”, a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Rămâi pe targu-jiu.adevarul.ro pentru a afla reacţia bărbatului reţinut pentru 24 de ore!

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite