Încă un bebeluş a fost scos mort din pântecele mamei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Damian Diţescu a primit avertisment pentru tragedia de la Cărbuneşti, pentru că nu a comunicat cu ceilalţi medici
Damian Diţescu a primit avertisment pentru tragedia de la Cărbuneşti, pentru că nu a comunicat cu ceilalţi medici

O tânără de 27 de ani, din comuna Teleşti, a ajuns aseară la Spitalul Orăşenesc Novaci, pentru a da naştere bebeluşului mult aşteptat. Medicii au anunţat-o însă că  nou-născutul este mort.

Reprezentanţii spitalului spun că băieţelul avea o malformaţie, însă nu se ştie deocamdată cauza decesului. Cel care asistat-o la naştere a fost medicul Damian Diţescu, implicat recent într-un alt scandal la Târgu-Cărbuneşti, când o mămică l-a acuzat că nu a venit să-i facă cezariană, iar copilul a decedat.

„Pacienta a fost urmărită de doctorul Diţescu. Totul s-a petrecut în prezenţa dumnealui, a fost acolo până când a născut. Tânăra a venit aseară, imediat a ajuns şi doctorul Diţescu, s-a decis să se nască natural, nu s-a putut, s-a intervenit imediat pentru că se punea în pericol şi viaţa mamei. Copilul avea o malformaţie şi a fost scos mort. Mama este sub supraveghere. A ales să vină aici pentru că sunt condiţii foarte bune. Aparţinătorii sunt nemulţumiţi, fiind şi primul lor copil. Doctorii, la ora actuală, sunt şi foarte stresaţi, după tot ceea ce  s-a întâmplat", a declarat Eufimia Dumitrescu, managerul spitalului din Novaci.

Vom reveni cu amănunte!

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite