Târgu-Jiu: I-au furat maşina din faţa casei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 32 de ani, din comuna Băleşti, a fost anunţat, ieri, de poliţişti despre faptul că maşina pe care o parcase în faţa casei a fost găsită abandonată pe un câmp din localitatea Arcani.

Cel care i-a anunţat pe poliţişti a fost Constantin I., un localnic din Arcani, care a văzut autoturismul pe câmp, fără cele patru roţi şi cu cheile în contact. „Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, din primele cercetări efectuate stabilindu-se că autoturismul în cauză aparţine lui G.C.I., de 32 ani, din localitatea Băleşti, judeţul Gorj. S-a stabilit faptul că proprietarul îşi parcase autoturismul în faţa imobilului unde locuieşte, însă şi-a lăsat cheile în contact. Astfel, profitând de neglijenţa proprietarului, autori necunoscuţi au sustras autoturismul în noaptea de 26/27 aprilie 2010, după care l-au abandonat pe raza comunei Arcani, sustrăgând cele patru roţi“, declară Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Gorj.

Verificările continuă pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului, urmând să fie cercetaţi pentru furt calificat.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite