Hunedoreni reţinuţi pentru tâlhărirea unor ceferişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru tineri cu vârste cuprinde între 19 şi 31 de ani, din muncipiul Petroşani, al judeţului Hunedoara, au fost reţinuţi marţi noapte de poliţiştii Biroului de Poliţie Transporturi Gorj, pentru tâlhărie.

Potrivit oamenilor legii, în prima zi a acestei luni, în jurul orei 04.00, în incinta Staţiei CF Meri, doi angajaţi, respectiv impiegatul de mişcare şi revizorul de cale, aflaţi în timpul serviciului, au fost victime ale infracţiunii de tâlhărie. Prin violenţă, atacatorii au reuşit să le ia victimelor telefoanele mobile, suma de 400 lei, dar şi de actele de identitate. După cercetările desfăşurate pe parcursul a 11 zile, au fost depistaţi tinerii care au comis aceste fapte.

„În urma investigaţiilor desfăşurate de către poliţiştii Biroului de Poliţie Transporturi Gorj şi cei ai Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Craiova, s-a constatat că suspecţi de comiterea infracţiunii sunt patru tineri din municipiul Petroşani, judeţul Hunedoara, cu vârste de 19, 20, 26 şi 31 de ani. Pe 12 iulie, poliţiştii i-au depistat pe suspecţi şi, având în vedere probatoriul administrat, au emis pe numele lor ordonanţe de reţinere pe timp de 24 de ore”, anunţă Daniel Brotea, şeful Biroului de Poliţie Transporturi Gorj.

Tinerii au fost prezentaţi ieri Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, iar instanţa a dispus arestarea preventivă a acestora pentru 29 de zile.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite