Târgu-Jiu: VIDEO/ Hoţul de sub pat a fost arestat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicu Şerban a fost arestat preventiv
Nicu Şerban a fost arestat preventiv

Tribunalul Gorj a decis astăzi arestarea preventivă pe o perioadă de 29 de zile a hoţului din satul Blahniţa de Jos, oraşul Târgu-Cărbuneşti, care s-a ascuns sub pat, dar a fost prins după ce i-a sunat telefonul mobil.

În prima fază, Judecătoria Târgu-Cărbuneşti a hotărât să-l lase în libertate pe Nicu Şerban, de 18 ani, dar procurorii au atacat această soluţie. „Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Cărbuneşti a declarat recurs, iar Tribunalul Gorj a decis arestarea suspectului“, a spus Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Nicu Şerban este vecin cu victimele, Gheorghe şi Verginica Bălan, soţ şi soţie, în vârstă de 64 şi 77 de ani. Tânărul a povestit că i-a văzut pe cei doi prin grădină şi că a pătruns în locuinţă. Când cei doi s-au întors, el s-a ascuns sub pat, unde a stat timp de o oră, până când i-a sunat telefonul mobil. „Stăteam în pat cu soţul meu. Citeam o carte religioasă şi adormisem. Am auzit sunând un telefon şi nu ştiam de unde că eu nu am un telefon în casă. Suna de sub pat şi când m-am uitat acolo l-am văzut“, ne-a povestit Verginica Bălan. Cei doi soţi erau îngroziţi că hoţul se întorsese acasă, pentru că le era teamă că ar putea să intre din nou peste ei în casă. Nicu Şerban mai este cercetat penal tot pentru furt, după ce, în vara trecută, a intrat în locuinţa aceloraşi vecini şi a furat 600 de lei. Şi-a recunoscut fapta şi a înapoiat vecinilor 300 de lei din suma furată.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite