Târgu-Jiu: Hoţul care s-a ascuns sub pat este liber

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cărbuneşteanul a fost pus în libertate
Cărbuneşteanul a fost pus în libertate

Tânărul de 18 ani, acuzat de violare de domiciliu şi tentativă la infracţiunea de furt calificat, a scăpat basma curată. După ce a intrat în locuinţa unor vecini pe care intenţiona să-i jefuiască, acesta s-a ascuns sub pat, însă a fost dat de gol de soneria telefonului mobil.

Totul s-a petrecut duminică, în jurul orei 14.00, în satul Blahniţa de Jos, care aparţine de oraşul Târgu-Cărbuneşti, iar proprietarii au cerut sprijinul poliţiştilor din din localitate, imediat după ce hoţul ascuns sub pat a dat bir cu fugiţii. Cei doi septuagenari, soţ şi soţie, au declarat că l-au găsit pe Nicu Ş.I., un tânăr de 18 ani, ascuns sub pat, după ce au auzit sunând un telefon mobil.

Acesta a fost prins la scurt timp după sesizare. Poliţiştii au emis pe numele său ordonanţă de reţinere pe timp de 24 de ore şi l-au introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ. Gorj, iar ieri a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Cărbuneşti. Instanţa de judecată a respins propunerea de arestare preventivă.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite