Târgu-Jiu: Hoţii prinşi de un ambulanţier sunt audiaţi de procurori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un şofer de ambulanţă a fugărit un hoţ cu pacientul în maşină. Cei doi tâlhari au fost prezentaţi astăzi Parchetului Local Târgu-Jiu, cu propunere de arestare preventivă.

Vrea să rămână sub protecţia anoninamatului, dar a făcut o faptă demnă de laudă. Este vorba despre un şofer de ambulanţă, din Bumbeşti-Jiu, care a reuşit să-l prindă pe unul dintre hoţii care au smuls geanta de pe umărul unei femei. Acesta a cerut să nu-i fie dezvăluită identitatea, de teamă să nu fie atacat de rudele tâlharilor, mulţumindu-se dooar cu laudele primite de la şefi şi colegi. „Ieri, în timp ce veneam spre oraş, l-am observat pe un individ agresând o doamnă şi fugind, după care am alergat dupa el. Am pornit sirena şi girofarele şi am mers aşa circa 50 de metri, iar apoi am alergat  pe jos şi l-am prins la intersecţia de la pasarelă. Femeia a rămas în stradă, zgâriată pe maini, iar în momentul în care am luat geanta de la hoţ  a venit un agent de poliţie şi l-a imobilizat, şi pe el şi pe celălalt. Aveam pacientul în maşină, pentru că îl duceam la dializă, dar nu s-a supărat că am făcut acest gest. A rămas cu asistentul în maşină, până când m-am întors. Nu mi s-a întâmplat până acum, dar am vrut să fac un gest bun şi nu vreau să se afle cine sunt pentru că nu vreau să am probleme“, declară ambulanţierul.

image

Tâlharii prinşi în flagrant de ambulanţier, audiaţi de procurori

Iulian şi Răzvan, cei doi tineri de 20, respectiv 24 de ani, le-au spus oamenilor legii că au vrut să facă rost de bani şi că acesta a fost motivul pentru care au jefuit-o pe femeie. „La scurt timp, poliţiştii i-au identificat pe cei doi suspecţi, în persoana lui Iulian C., de 24 ani şi Răzvan B, în vârstă de 20 ani, ambii din Târgu-Jiu. Cei doi  suspecţi, cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie, au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă de reţinere şi urmează  a fi prezentaţi unităţii de parchet competente, cu propunere de arestare preventivă“, declară Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Gorj. În această după-amiază se va afla dacă cei doi vor fi arestaţi sau nu pentru 29 de zile. Tot astăzi va fi audiată şi victima acestora, o femeie de 37 de ani.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite