Târgu-Jiu: Hoţi urmăriţi în trafic de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei tineri din comuna Dăneşti sunt cercetaţi pentru furt calificat, după ce au fost prinşi în această dimineaţă, în timp ce transportau cu un autoturism o roată de rezervă, o trusă de chei şi cinci litri de benzină, bunuri care au fost furate din mai multe maşini parcate în zona 9 Mai.

Cei trei au recunoscut fapta şi sunt cercetaţi în stare de libertate, însă, înainte de a fi prinşi, i-au pus pe jar pe oamenii legii.

„În această dimineaţă, la ora 05.15, patrula mixtă formată din poliţişti şi jandarmi a observat, pe strada 9 Mai, un autoturism care la vederea oamenilor legii şi-a schimbat brusc direcţia de deplasare. Procedând la urmărirea autoturismului suspect, la un moment dat, pe strada Castanilor, acesta a fost oprit iar cei trei ocupanţi au fugit în direcţia strada Minerilor. În urma investigaţiilor efectuate, cei trei suspecţi, I.I., de 20 ani, M.M., de 18 ani şi un minor de 16 ani, toţi din comuna Dăneşti, au fost depistaţi pe strada Ana Ipătescu, din municipiu. Cu ocazia verificărilor efectuate, în autoturism au fost găsite mai multe bunuri despre care suspecţii au declarat verbal că le-au sustras din mai multe autoturisme parcate în zona 9 Mai din Târgu-Jiu.Poliţiştii continuă investigaţiile în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a suspecţilor”, a declarat Bogdan Scafeş, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite