Târgu-Jiu: Hoţi reţinuţi pentru furtul a trei tone de fier

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două persoane suspectate că au sustras aproape trei tone de piese metalice din incinta unei societăţi comerciale au fost reţinute, aseară, de către poliţişti. La această oră, suspecţii sunt audiaţi de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu.

La data de 9 iulie poliţiştii din Rovinari au fost sesizaţi de către administratorul unei societăţi comerciale din comuna Fărcăşeşti, cu privire la faptul că în perioada 2-8 iulie, persoane necunoscute au pătruns în incinta unei magazii a societăţii, iar de aici au sustras subansamble metalice, în valoare de 7.700 lei.
Continuând investigaţiile pentru identificarea suspecţilor, poliţiştii din cadrul Poliţiei Rovinari au identificat bunurile sustrase la un centru de colectare a fierului vechi de pe raza comunei Fărcăşeşti, aparţinând unei societăţi comerciale, administrată de Constantin S., de 42 ani. Cu ocazia verificărilor s-a stabilit că gestionarul punctului de lucru, Nicolae S.A., de 32 ani, nu a întocmit adeverinţe primire şi plată în care să menţioneze identitatea suspecţilor. Bunurile au fost ridicate şi restituite unităţii prejudiciate.
Totuşi, având în vedere cercetările şi investigaţiile efectuate, poliţiştii au identificat suspecţii furtului ca fiind Gheorghe Matei, de 55 ani şi Mariana Speriuşi, de 36 ani, ambii din Rovinari.

image


Suspecta avea faţa înlăcrimată după ce a fost audiată de poliţişti

Aseară, poliţiştii i-au depistat şi reţinut pe cei doi suspecţi, aceştia fiind introduşi pe bază de ordonanţă de reţinere în Centrul de Reţinere şi Arest preventiv Gorj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite