Târgu-Jiu: Hoţi prinşi în parcare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi tineri din comuna Scoarţa au fost depistaţi azi-noapte într-un autoturism, având asupra lor aparatură electronică furată din mai multe maşini parcate în municipiul Târgu-Jiu.

În urma controlului efectuat în interiorul autoturismului au fost găsite patru radio-CD-uri şi două radiocasetofoane auto, sustrase azi-noapte de cei doi tineri, din mai multe autoturisme parcate în municipiul Târgu-Jiu. „În această dimineaţă, la ora 04.00, o patrulă mixtă de ordine şi siguranţă publică, formată din poliţist şi jandarm, au observat într-o parcare din municipiul Târgu-Jiu un autoturism suspect, în interiorul căruia au fost identificaţi Bogdan C., de 20 de ani şi Ionuţ P., de 19 ani, ambii din comuna Scoarţa, judeţul Gorj. Cei doi suspecţi au fost reţinuţi şi conduşi la sediul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu pentru continuarea cercetărilor, pe numele lor fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat“, a declarat daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Gorj.

Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale continuă cercetările în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a acestora, tinerii fiind suspectaţi şi de comiterea altor infracţiuni de acest gen pe raza municipiului Târgu-Jiu.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite