VIDEO Hoţi loviţi de criză şi sinceritate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şase tineri din comuna Scoarţa, cu vârste cuprinse între 19 şi 28 de ani, au ajuns ieri în arestul Inspectoratului de Poliţie Gorj, după ce săptămâna trecută au intrat în casele unor vecini şi au furat ţevi metalice desprinse dintr-un gard, polizoare, maşini de şlefuit, un aparat de sudură, calorifere şi o sobă metalică.

Unul dintre hoţi a recunoscut că din cauza crizei a recurs la furt, în timp ce ceilalţi au fost puşi pe glume. Poliţiştii i-au reţinut aseară pentru 24 de ore, iar instanţa de judecată va decide astăzi dacă va emite pe numele lor mandate de arestare preventivă.

„Până la această dată, urmare a probatoriului administrat sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Cărbuneşti, s-a stabilit că suspecţii, în noaptea de 24 spre 25 ianuarie, respectiv 29 spre 30 ianuarie, au pătruns în două imobile din comuna Scoarţa, aparţinând părţilor vătămate R.M. şi Z.G., iar de aici au sustras ţevi metalice pe care le-au dislocat dintr-un gard, polizoare pendulare, maşini de şlefuit, aparat de sudură, calorifere, o sobă metalică, pe care le-au depozitat la domiciliu”, a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj. Prejudiciul se ridică la 7.000 de lei.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite