Târgu-Jiu: Hoţi de ţigări, băgaţi la beci

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ţigările au fost vândute la scurt timp după ce au fost furate
Ţigările au fost vândute la scurt timp după ce au fost furate

Poliţiştii gorjeni au descoperit că bărbaţii prinşi în flagrant, de Ziua Femeii, în timp ce intenţionau să fure mai multe bunuri dintr-un magazin dăduseră lovitura de mărţişor. Cei patru hoţi au fost introduşi în arestul Poliţiei Gorj.

Duminică noaptea, în timp ce desfăşurau serviciul de patrulare pe raza satului Tălpăşeşti, poliţiştii de la Băleşti i-au prins în flagrant pe V.B., de 23 ani, B.S.M., de 22 ani şi D.Ş., de 42 din localitate, care pătrunseseră prin efracţie într-un magazin, intenţionând să sustragă bunuri. „Cei trei suspecţi au fost imobilizaţi şi conduşi la sediul postului de poliţie pentru continuarea cercetărilor. Cu această ocazie, s-a stabilit că suspecţii nu au reuşit să sustragă bunuri, dar au creat un prejudiciu de 1.000 lei, constând în distrugerea celor trei uşi de acces, pe care V.B. le-a forţat cu un levier. Continuând cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale, poliţiştii au mai stabilit în noaptea de 01/02.03.2010, V.B., de 23 ani, B.S.M., de 22 ani, S.C.G., de 21 ani M.M.C, de 23 ani, toţi din comuna Băleşti, judeţul Gorj, au pătruns prin efracţie în incinta unui magazin din localitate, iar de aici au sustras aproximativ 600 pachete de ţigări. După comiterea furtului, suspecţii au vândut ţigările sustrase unui bărbat de 32 ani, din localitatea Peştişani, judeţul Gorj, pentru suma de 4.400 lei“, declară Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Gorj.
Poliţiştii i-au reţinut pe hoţi pe bază de ordonanţă, urmând ca astăzi să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de furt calificat. Cercetările continuă.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite