Târgu-Jiu: Hoţi de cablu telefonic, opriţi cu focuri de armă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru bărbaţi suspectaţi de furt de cablu telefonic au prinşi în flagrant, în dimineaţa acestei zile, de poliţiştii din Rovinari. Oamenii legii au tras mai multe focuri de armă pentru reţinerea hoţilor.

 
Noaptea trecută, poliţiştii din Rovinari au fost sesizaţi de către un angajat al unei societăţi de telefonie, despre faptul că între localităţile Şomaneşti şi Stejerei din comuna Câlnic, a pornit alarma de avarie, posibil din cauza sustragerii de cablu telefonic. Pe parcursul cercetărilor s-a stabilit că suspecţii au sustras 150 de metri de cablu telefonic, valoarea prejudiciului cauzat depăşind suma de 2.500 lei. Continuând cercetările, poliţiştii au constatat că suspecţii, după tăierea cablului, s-au îndreptat cu acesta către Cariera Tismana. „La ora 08.45 în această dimineaţă, observând că poliţiştii se apropie de ei, suspecţii au încercat să fugă pentru a se sustrage cercetărilor. Pentru reţinerea suspecţilor care voiau să intre într-o carieră minieră, poliţiştii au fost nevoiţi să folosească armamentul din dotare, în conformitate cu prevederile legale, fiind trase mai multe focuri de avertisment în plan vertical“, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Daniel Tică.
Suspecţii, D.C., de 38 ani, P.I., de 51 ani, U.N., de 32 ani, toţi din oraşul Rovinari şi B.A.V., de 21 ani, din comuna Fărcăşeşti, au fost imobilizaţi de poliţiştii rovinăreni şi luptători ai Serviciului de Intervenţie Rapidă, fiind conduşi la sediul poliţiei.
Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea activităţii infracţionale a suspecţilor, urmând ca în funcţie de rezultatul acestora să dispună măsurile prevăzute de lege.
 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite