Târgu-Jiu: Hoţ reţinut pentru un furt de 500 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Infracţiunea a fost comisă în urmă cu zece zile, iar cel care a comis această fapta a ajuns aseară după gratii.

Tânărul de 24 de ani, din Motru, care a furat mai multe bunuri din locuinţa unui bărbat din localitate, se plimba nestingherit pe stradă.

La data de 16.11.2010, la ora 20.33, Poliţia Municipiului Motru a fost sesizată de către Marian Z., în vârstă de 54 ani, din localitate, cu privire la faptul că, în perioada 13 -16 noiembrie, persoane necunoscute au pătruns prin efracţie în apartamentul său, iar de aici i-au sustras mai multe bunuri, în valoare de aproximativ 500 lei.

Continuând investigaţiile în acest caz, poliţiştii au stabilit că suspect de comiterea furtului este Cătălin S., de 24 ani, din municipiul Motru. În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că suspectul a pătruns în apartamentul părţii vătămate în noaptea de 13 spre 14 noiembrie 2010. Acesta a fost reţinut pe bază de ordonanţă şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Gorj“, a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Gorj.

Tânărul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, iar astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru, cu propunere de arestare preventivă. Acesta riscă să fie pedepsit cu închisoarea de la 3 la 15 ani.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite