Târgu-Jiu: Hoţ prins de vecinii victimei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 29 ani, din comuna Bustuchin, a fost reţinut aseară de poliţiştii gorjeni pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat şi tentativă la furt calificat.

Bărbatul este acuzat că a intrat în câteva gospodării şi a furat mai multe bunuri. Aseară, acesta a crezut că va da din nou lovitura şi a intrat în curtea unei consătene, dar a fost prins de câţiva vecini.

„La faţa locului au ajuns imediat agenţii Postului de Poliţie Bustuchin. S-a constatat că suspectul a pătruns în curtea locuinţei, prin escaladare, a forţat sistemul de închidere al unei anexe gospodăreşti cu intenţia de a sustrage bunuri, însă a fost prins de vecini. Poliţiştii au stabilit că acesta a mai comis furturi din locuinţe amplasate pe raza comunei Bustuchin. S-a reţinut faptul că, în noaptea de 1 spre 2 decembrie 2010, a pătruns în curtea locuinţei părţii vătămate N.A. şi a sustras, dintr-o anexă, un aparat de sudură. De asemenea, în noaptea de 19 spre 20 decembrie 2010, a intrat în locuinţa părţii vătămate M.A., într-un garaj, iar de aici a sustras un radiator din cupru şi 40 de litri combustibil", a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Oamenii legii l-au dus direct în arest, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Cărbuneşti, cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat şi tentativă la infracţiunea de furt calificat

 Cercetările vor fi continuate pentru recuperarea prejudiciului.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite