Târgu-Jiu: Hoţ de maşini, prins cu „Năvodul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hoţul din Vâlcea este audiat de procurori
Hoţul din Vâlcea este audiat de procurori

Un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din Vâlcea,  a fost reţinut aseară, de poliţişti, după ce a furat un autoturism de la un locuitor din Logreşti. Acesta va fi audiat de către procurorii parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Cărbuneşti.

Ieri după-amiază, poliţişti din Scoarţa au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 de către B.C., de 30 ani, din judeţul Caraş-Severin, cu privire la faptul că un bărbat din comuna Logreşti, care era însoţit de o persoană necunoscută, au profitat de neatenţia sa şi i-au sustras autoturismul, marca Volkswagen Passat.
Având în vedere aspectele sesizate, la nivelul judeţului Gorj a fost instituită acţiunea „Năvodul”.
La aproximativ 35 de minute de la sesizare, poliţiştii aflaţi în filtrul instituit pe raza comunei Ţînţăreni, la intersecţia DJ 661 cu DE 79 au oprit autoturismul reclamat ca furat. La volanul autovehiculului a fost identificat Nicolae C., de 36 ani, din municipiul Râmnicu-Vâlcea, judeţul Vâlcea.
Suspectul a fost condus la sediul Poliţiei din Târgu- Cărbuneşti. Urmare a cercetărilor efectuate, poliţiştii au dispus reţinerea lui Nicolae C. pentru comiterea infracţiunii de furt calificat şi l-au introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului  de Poliţie Gorj. Astăzi, hoţul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Cărbuneşti cu propunere de arestare preventivă. 



Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite