Târgu-Jiu: Hoţ de băutură depistat după cinci luni de la comiterea furtului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din Târgu-Jiu l-au depistat pe autorul furtului dintr-o societate comercială. Furtul a avut loc în noaptea de 11 spre 12 februarie şi a fost înregistrat la acea dată cu autor necunoscut.

În luna februarie, poliţiştii din Târgu-Jiu erau sesizaţi de către reprezentantul unei societăţi comerciale, despre faptul că persoane necunoscute au pătruns în noaptea de 11 spre 12 în incinta societăţii, iar de aici, au sustras băuturi alcoolice, diferite sortimente, valoarea prejudiciului cauzat fiind estimată la suma de 3.000 lei. Continuând activităţile de cercetare şi investigare, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au stabilit că suspect de comiterea furtului este M.I.O., de 24 ani, din Târgu-Jiu.
Miercuri, 6 iulie, suspectul a fost depistat de către poliţişti, pe raza municipiului Târgu-Jiu. Acesta fost condus la sediul poliţiei şi, ulterior, având în vedere probatoriul administrat, poliţiştii au dispus reţinerea sa, pe bază de ordonanţă de reţinere pe timp de 24 de ore şi l-au introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Gorj.
Astăzi, poliţiştii îl vor prezenta pe suspect, cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu.
Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a suspectului şi recuperării prejudiciului.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite